La noi gasiti "Totul pentru industria Textila"!

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit!

Infiintata in anul 2003, Dantex RO S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor oferite fiind o companie recunoscuta in orasul Brasov precum si la nivel National.

Firma Dantex RO S.R.L. are o echipa cu vasta experienta in domeniul vanzarilor de masini de cusut industriale si a pieselor de schimb pentru industria textila. Acest lucru incluzand si cunostinte aprofundate tehnice si de mecanica.

Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania pentru seriozitatea si profesionalismul acordat oricarui client. Suntem importatori si distributori la nivel national a masinilor de cusut marca Jack, a pieselor de schimb si a accesoriilor pentru o vasta gama de marci de masini de cusut industriale si casnice, a atei de cusut Dunhuang.

Dispunem de o gama foarte variata de produse aflate in stoc dar pentru a satisface cerintele clientilor va punem la dispozitia si ocazia de a cauta solutii optime pentru piese „ciudate” greu de gasit pe piata din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Dantex RO S.R.L. se pune foarte mult accent pe buy essay cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.